Over ONCE erfgoededucatie

Lieneke

ONCE: ONderwijs, Cultuur, Educatie | ONCE: OOIT

Mocht u ervoor kiezen ONCE erfgoededucatie een opdracht te geven, dan krijgt u te maken met een enthousiast, proactief en communicatief vaardig team. Dit team bestaat uit Dick en Lieneke Westerink. ONCE erfgoededucatie is medio 2012 opgericht. Wij maken graag gebruik van deze plek om ons en onze achtergrond even nader aan u voor te stellen. 

In 2008 is Lieneke afgestudeerd als Bachelor of Arts in Geschiedenis. In 2010, 2011 en 2012 volgden daar drie Masters of Arts op: een master Internationale betrekkingen in historisch perspectief, een master Nieuwe media en digitale cultuur en een master Geschiedenis en staatsinrichting (eerstegraads lesbevoegdheid).

Dick Westerink is de vader van Lieneke en raakte kort na het starten van ONCE erfgoededucatie betrokken. Dick heeft jarenlange ervaring in het voortgezet onderwijs en heeft met name veel kennis van taal- en spelling. Zijn redactietalenten zet hij regelmatig in voor de producten die ONCE erfgoededucatie oplevert. Dick

Anno 2023 heeft ONCE erfgoededucatie al voor vele opdrachtgevers mogen werken in het culturele veld. Bekijk ons portfolio voor een kijkje in de opdrachten van de afgelopen jaren.

De interesses van zowel Lieneke als Dick liggen al hun hele leven op het gebied van geschiedenis, cultuur, erfgoed en het overdragen van kennis. Hierbij vinden zij het inzetten van nieuwe media zeer waardevol. Niet zelden zet ONCE erfgoededucatie dan ook moderne technieken in om het verleden tot leven te laten komen in het heden. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s